Mackenzie Jennifer
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Biblioteka Główna
(1)
Autor
Sekuła Aleksandra
(2479)
Kozioł Paweł
(2013)
Kotwica Wojciech
(794)
Kowalska Dorota
(655)
Kochanowski Jan
(512)
Mackenzie Jennifer
(-)
Konopnicka Maria
(353)
Krzyżanowski Julian
(353)
Otwinowska Barbara
(309)
Trzeciak Weronika
(262)
Sienkiewicz Henryk
(261)
Mickiewicz Adam
(248)
Boy-Żeleński Tadeusz
(240)
Kraszewski Józef Ignacy
(240)
Leśmian Bolesław
(234)
Krasicki Ignacy
(229)
Goliński Zbigniew
(201)
Dug Katarzyna
(198)
Baczyński Krzysztof Kamil
(194)
Słowacki Juliusz
(175)
Jachowicz Stanisław
(159)
Prus Bolesław
(148)
Lech Justyna
(138)
Żeromski Stefan
(135)
Orzeszkowa Eliza
(134)
Rolando Bianka
(131)
Czechowicz Józef
(119)
Fabianowska Małgorzata
(119)
Disney Walt
(118)
Courths-Mahler Jadwiga
(113)
Liebert Jerzy
(105)
Steel Danielle
(103)
Roberts Nora [pseud.]
(102)
Tkaczyszyn-Dycki Eugeniusz
(102)
Napierski Stefan
(101)
Wilder Eleanor [nazw.]
(99)
Zarawska Patrycja
(97)
Pawlikowska-Jasnorzewska Maria
(96)
Szancer Jan Marcin
(92)
Chotomska Wanda
(91)
Wilczek Piotr
(90)
Asnyk Adam
(87)
Miciński Tadeusz
(87)
Przerwa-Tetmajer Kazimierz
(87)
Bogdziewicz Monika
(84)
Montgomery Lucy Maud
(84)
Brzechwa Jan
(83)
Żeleński Tadeusz (Boy)
(83)
Popławska Anna
(82)
Sekuła Elżbieta
(82)
Andersen Hans Christian
(81)
Larssen Trude Brænne (1967- ). Wilcze oczy
(79)
Rzepka Rafał (1974- )
(79)
Larssen Trude Brænne (1967- )
(78)
Baudelaire Charles
(77)
Szulc Andrzej
(76)
Dąbrowska Maria
(75)
Kasprowicz Jan
(75)
Kosińska Aleksandra
(75)
Masterton Graham
(75)
Iwaszkiewicz Jarosław
(74)
Kishimoto Masashi (1974- )
(74)
Kishimoto Masashi (1974- ). Naruto
(74)
Maliszewski Karol
(74)
Chmielewska Joanna
(73)
Kornhauser Julian
(72)
Marciniakówna Anna
(71)
Syrokomla Władysław
(70)
Kukliński Piotr
(69)
Kwiatkowska Katarzyna
(69)
Tyszka Wojciech
(68)
Zimnicka Iwona
(68)
Głowińska Anita
(66)
Tuwim Julian
(66)
Lange Antoni
(65)
Lem Stanisław
(65)
Makuszyński Kornel
(65)
Wyspiański Stanisław
(64)
Cartland Barbara
(63)
Mróz Remigiusz (1987- )
(63)
Rozwadowski Stanisław
(63)
Gawryluk Barbara (1957- )
(62)
Reymont Władysław Stanisław
(62)
Pasewicz Edward
(59)
Semb Jeanette (1972- ). Siostry ze Złotego Brzegu
(59)
Widmark Martin (1961- )
(59)
Keff Bożena
(58)
Semb Jeanette (1972- )
(58)
Musierowicz Małgorzata
(57)
Stefańska Paulina
(57)
Zimnicka Iwona (1963- )
(57)
Dobrzańska-Gadowska Anna
(56)
Fredro Aleksander
(56)
Mazan Maciejka
(56)
Polańczyk Danuta
(56)
Roberts Nora (1950- )
(56)
Mosek Katarzyna
(55)
Podsiadło Jacek
(55)
Ritter-Jasińska Antje
(55)
Webb Holly
(55)
Hesko-Kołodzińska Małgorzata
(54)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kiszenie żywności
(1)
Marynaty owocowo-warzywne
(1)
Pasty do kanapek
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Sosy
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Laurum)
Na okładce: Naturalne probiotyki!
Proste techniki przygotowania smakowitych i zdrowych przetworów z warzyw i owoców, a także przepisy na pasty i sosy! Nic nie daje takiej satysfakcji, jak możliwość otwarcia urokliwego słoika z domowymi przetworami, gdy się ma świadomość, że każdy składnik został starannie wybrany i przygotowany w szczycie sezonu, a następnie bezpiecznie zamknięty pod pokrywką słoika. W imię takiej przyjemności naprawdę warto się trochę postarać! Ta książka zawiera kreatywne, ale przy tym przystępne przepisy, za których sprawą zakochasz się w domowych przetworach. Spróbuj pysznych przetworów, takich jak choćby ogórki do chleba z masłem, kalafior marynowany w curry, pikantnie korzenna cebula perłowa, klasyczna kapusta kiszona, marynowane czereśnie, pomidorowa salsa z papryką chipotle, malinowy sos barbecue o dymnym posmaku, relisz ćwikłowy, sos chutney z mango i bananów, sos chutney jabłkowo-rodzynkowy, kwaskowate francuskie korniszony, marynowany bakłażan azjatycki. Proste i precyzyjnie opisane metody gwarantujące bezpieczeństwo domowych przetworów. Książka zawiera także podstawowe informacje na temat sprzętu niezbędnego i przydatnego do robienia przetworów oraz szczegółowe wskazówki pomocne podczas robienia zakupów i przygotowywania składników poszczególnych przepisów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [Wypożyczalnia BG] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej